Tuotteet ja toimitukset

Avoinna ma-pe 10-17 (la-su suljettu)  

Lankkupöytiä ja muita tilaustuotteita voit tilata omien mittojen ja toiveiden pohjalta juuri omanlaisesi uniikin yksilön. Kuvia jo tehdyistä tilauksista löydät mm. tunnelmakuvia kohdasta sekä asiakastyöt kategoriasta. Myös instagram Romuritari pitää sinut hyvin ajantasalla verstaan touhuista.

Puulajeista käytämmme mm. mäntyä,siperianlehtikuusta, tammea, saarnea ja koivua. .
Esimerkkikuvia tilatuista töistä löydät asiakastyöt-kategorian alta jaoteltuna. 
Jos et löydä sopivaa mallia tehdyistä töistä, laita meille kuva esim. unelmapöydästäsi ja katsomme, onko se meidän toteutettavissa.

RomuRitarin linnasta löytyy pientä ja suurta sisustustavaraa moneen lähtöön. Sivuiltamme löydät ajantasaiset kuvat, mitat ja hinnat tuotteistamme. Jotta aarteen metsästyksesi olisi helpompaa löydät viimeksi tuleet tuotteet " uusimmat tuotteet" otsikon alta. 

Toimitamme tuotteita jatkuvasti ympäri Suomen postin ja matkahuollon kautta. Lähetyskulut ilmoitetaan sähköpostilla tuotetilauksen yhteydessä. Myös Romuritarin omalla kalustolla  matkaillaan Helsingin suuntaan silloin tällöin,  jolloin toimitamme ostokset kotiovelle edullisesti.

Vanhat tavarat ja huonekalut ovat vanhoja ja ne myydään sellaisina kuin ne ovat. Kerron tekstissä tai sähköpostilla, jos tuotteessa on jotakin huomautettavaa ja lähetän mielelläni lisäkuvia pyydettäessa. Jos kuitenkin haluat palauttaa jostakin syystä tuotteen, niin vastaat molemmista lähetyskuluista ja tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin ennen lähetystä. Ota myös yhteyttä ennen palauttamista. Tilaustuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Lue myös: Mitä antiikki on?

 

Ystävällisin Terveisin

Marko Kosonen

alias RomuRitari