Tuotteet ja toimitukset

Avoinna ma-pe 10-17 (la-su suljettu)  

Lankkupöytiä ja muita tilaustuotteita voit tilata omien mittojen ja toiveiden pohjalta juuri omanlaisesi uniikin yksilön. Kuvia jo tehdyistä tilauksista löydät mm. tunnelmakuvia kohdasta sekä asiakastyöt kategoriasta. Myös instagram Romuritari pitää sinut hyvin ajantasalla verstaan touhuista.

Puulajeista käytämmme mm. mäntyä,siperianlehtikuusta, tammea ja koivua. .
Esimerkkikuvia tilatuista töistä löydät asiakastyöt-kategorian alta jaoteltuna. 
Jos et löydä sopivaa mallia tehdyistä töistä, laita meille kuva esim. unelmapöydästäsi ja katsomme, onko se meidän toteutettavissa.

RomuRitarin linnasta löytyy pientä ja suurta sisustustavaraa moneen lähtöön. Sivuiltamme löydät ajantasaiset kuvat, mitat ja hinnat tuotteistamme. Jotta aarteen metsästyksesi olisi helpompaa löydät viimeksi tuleet tuotteet " uusimmat tuotteet" otsikon alta. 

"Antiikki ja antikiihuonekalut" osiosta löytyy ne vanhimmat mööpelit, talonpoikaishuonekalut 1700-luvulta aina 1950-luvun päiviin. Sitä uudemmat huonekalut ja ns. taideteollinen tuotanto ( Aalto, Kukkapuro, Tapiovaara ) on "design ja retro" osastolla.

Toimitamme tuotteita jatkuvasti ympäri Suomen postin ja matkahuollon kautta. Lähetyskulut ilmoitetaan sähköpostilla tuotetilauksen yhteydessä. Myös Romuritarin omalla kalustolla  on tavaksi muodostunut  Joensuu - Mikkeli - Lahti - Helsinki matkailu n. kerran kuukaudessa,  jolloin toimitamme ostokset kotiovelle edullisesti. Ilmoitamme tarkemmat jakeluviikot aina erikseen. 

Vanhat tavarat ja huonekalut ovat vanhoja ja ne myydään sellaisina kuin ne ovat. Kerron tekstissä tai sähköpostilla, jos tuotteessa on jotakin huomautettavaa ja lähetän mielelläni lisäkuvia pyydettäessa. Jos kuitenkin haluat palauttaa jostakin syystä tuotteen, niin vastaat molemmista lähetyskuluista ja tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin ennen lähetystä. Ota myös yhteyttä ennen palauttamista. Tilaustuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Uusimpiin "asiakkaiden kokemukset ja linkit" kategorioihin laitetaan mielenkiintoista katseltavaa ja luettavaa myöhemmin.

Lue myös: Mitä antiikki on?

 

Ystävällisin Terveisin

Marko Kosonen

alias RomuRitari