RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Asukkaan Solju

ERGONOMINEN JA YKSILÖLLINEN
Hoivakodeissa asukkaiden liikuntakyky vaihtelee. Usein tarvitaan rollaattoria, pyörätuolia tai vähintäänkin avustajan tukea. Liikkumiseen ja siirtymiin sisältyy kaatumisen riski.

Solju on monikäyttöinen hoivatuoli, joka huomioi käyttäjänsä yksilölliset tarpeet. Solju antaa istujan ristiselälle oikeanlaisen tuen. Solju on rakenteeltaan vankka, ja teknisten ratkaisujen ansiosta hoivatuoli reagoi vakauttavasti istujan liikkeisiin.
KÄYTTÄJÄN TARPEIDEN MUKAINEN
Soljun perusmalli ilman käsinojia on tyylikäs ja tukeva. Soljuun voidaan lisätä turvallisuutta tuovat käsinojat – yksin tai kaksin kappalein käyttäjän tarpeet huomioiden.  Käsinojia on helppo liikutella – esimerkiksi tuolijumpan liikkeiden ajaksi käsinojat voidaan nostaa ylös. Hoivatuoli antaa tukea jumppahetkiin, tilaa käsien ja hartioiden liikkeille.

Käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltava Solju helpottaa myös asiakkaan sänkyyn saattamista. Soljun muotokieli on pyöreä; esimerkiksi pakkoliikkeinen tuolin käyttäjä ei voi kolhia itseään.

Ja tottahan toki Solju on saatavilla myös keinutuolin jaloin varustettuna. Turvallisesti heijaava hoivatuoli Solju on mielenrauhan ja hoivan syli.
usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram