RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

TV-TASOT

Tv-taso, joka sopii täydellisesti muuhun sisustukseen ja on mitoitettu juuri sopivaksi. 
Kalanruotokuvioiset tv-tason ovet on tehty tammilaudoista. Myös kaapiston runko ja hyllyt kokotammea. Jalkoina supersirot metallijalat. Pituus 300 cm, syvyys 40, korkeus 80 cm. Valkokuultoinen käsittely. 
MALLIKUVA N1
Siro tv-taso, jossa puuosat noin 25 mm tammilautaa ja hieman vinoon kallistetut pinnijalat. Näppärä välitila voidaan mukauttaa juuri sopivan korkuiseksi. Tason koko noin 100x40 cm ja korkeus 45 cm. 
MALLIKUVA N4
Tähän tv-kaapistoon tehtiin uniikit, koristeelliset ovet. Keskimmäisen oven takana iso pyörillä ulos liukuva laatikko, jossa uunin sytykkeitä ja sammutin. Sävytys sisustukseen sopivaksi yhdistelmäsävyllä. 
MALLIKUVA N2
Paksuista tammilankuista toteutettu tv-taso, jonka jalat 10 cm leveää lattarautaa. Kokoa 200x40 cm, korkeus 60 cm. 
MALLIKUVA N5
Pelkistetyn tyylikäs tammilevystä toteutettu taso, joka mitoitettu sentilleen sopivaksi. Jalkamalli alas kaventuva siro metalliputki. Luonnollisen lämmin taami sopii hyvin harmaan ja mustan kanssa. 
MALLIKUVA N3
Toiveiden mukaan toteutettu tv-taso 20 cm paksusta tammipalkista, upotetut lattajalat kruunaavat tyylin. Koko 220x35 cm ja korkeus 45 cm. Painoa reippasti yli 100 kg. 
MALLIKUVA N6
Rouheaa, tummaksi vahattua mäntylankkua ja selkeät metalliputkijalat päädyissä. Tasot lepäävät tukevasti metallilattojen päällä ja  rakenne on erittäin kestävä. 
MALLIKUVA N7
Tamminen, kompakti tv-taso mustilla, liukuvilla metalliverkko-ovilla
MALLIKUVA N10
Rouhea mäntytaso pinnijaloilla. Sivupalkit ovat hieman paksumpaa lankkua kuin laakatasot ja se antaa kalusteelle oman ilmeensä. MALLIKUVA N8
Koivulevystä toteutettu laatikkomainen taso saa ilmettä tummemmasta puusta tehdyillä vinoilla jaloilla. MALLIKUVA N11
Tyylikäs tammilankkutaso mustalla rungolla ja tammisokkelilla: Keskellä kippiovi.. MALLIKUVA N9
Tv-kaappi kokonaisuus koivua. Ovet jätetty luonnonsävylle ja runko valkeaksi vahattuna. MALLIKUVA N12
Kansi, sivut ja laatikon etusarja pähkinävahalla sävytettyä mäntylankkua, muu runko mäntylevyä. Paljon lokeroitua säilytystilaa ja laatikko keskellä. Kaiken voi modifioida tarpeiden mukaan. 
MALLIKUVA N13
Tamminen, kotelomainen tv-taso vinoilla tammijaloilla. Sävynä vaalea tammen sävy. Mitat muunneltavissa, samoin sävytys. 
MALLIKUVA N16
Rouhean valkoiseksi maalattu tv-taso, jossa osa säilytystilasta ovien takana, osa avointa hyllytilaa. Kokoa noin 200x 40 cm, korkeus 45 cm. MALLIKUVA N14
Tv-taso suurella laatikolla, jonka takorautaiset kahvat ovat käytännölliset ja näyttävät. Kansi mäntylankuista. Kokoa noin 120x40cm ja korkeus 50 cm. 
MALLIKUVA N17
Antiikkitammella vahattu selkeän konstailematon, mäntylankusta kokonaisuudessaan toteutettu suurehko tv-taso. Kokoa noin 180x40 cm ja korkeus noin 50 cm. MALLIKUVA N15
Tummaksi vahattu tv-taso, joka tehty mäntylankuista ja mäntylevystä. Kokoa noin 200x40 ja korkeus 45 cm. 
MALLIKUVA N18
ASIAKASTYÖT

Kiinnostuitko?

KYSY TUOTTEISTA


TAI SOITA

050 443 4095

envelopeusermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram