RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
RomuRitari Oy
Ensolantie 11
80710 Lehmo

Y-tunnus: 2111768-9

Puhelin: 050 443 4095
Sähköpostiosoite: rr@romuritari.fi

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Lasku ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)Lue lisää: walley.fi
Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)Lue lisää: jousto.com
OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

Op Tililuotto

https://www.paytrail.com/hubfs/sopimukset-ja-ehdot/OP-Tililuotto-Kuluttajalle.pdf

Toimitus- ja käsittelykulut

Lähetyskulut ilmoitetaan tuotetilauksen yhteydessä tai joissakin suurempien tuotteiden kohdalla rahti pitää sopia erikseen.

Toimitusajat

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 2-5 päivän kuluessa tilauksesta, poislukien tilaustyöt. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa, mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan esimerkiksi tuotteen materiaalien saatavuuden takia.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 piävän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupan kautta ostetuille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joiden myyntipakkaus on koskematon. Palautusoikeus ei koske myöskään tilaustyötä.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse rr@romuritari.fi tai puhelimitse 050 443 4095.

Mahdollisissa palautustapauksissa tuotteen lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut tulevat aina tilaajan maksettaviksi.

Virhe tuotteen tiedoissa

Pidätämme oikeuden toimittaa tuote mikäli tuotteen hinnassa tai muissa tiedoissa on virheellisesti syötetty tieto.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse rr@romuritari.fi tai puhelimitse 050 443 4095.

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse rr@romuritari.fi tai puhelimitse 050 443 4095.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram