RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Solju Premium

Solju Premium

Kuvaus

Solju on monikäyttöinen hoivatuoli kotiin ja hoivakotiin. Solju on rakenteeltaan vankka ja turvallinen.

Nappia painamalla ja avustajan pientä vipuvoimaa käyttämällä, tuoli saadaan nousemaan pyörille ja tuolilla istujaa voidaan liikutella paikasta toiseen esim. pöydän ääreen, kylpyhuoneeseen tai sängyn viereen. Solju on ketterä liikuteltava, tuolin kääntösäde on pieni. Nappia painamalla, tuoli saadaan laskettua taas tukevasti alas.

Käsinojia on helppo liikutella – esimerkiksi sänkyyn siirtyminen on helpompaa, kun toinen käsinoja on ylös nostettuna tai tuolijumpan liikkeiden ajaksi molemmat käsinojat voidaan nostaa ylös.

Tuoliin on saatavilla irrotettavat ja pestävät kangaspäällysteet. Julkitilakankaisia verhoiluvaihtoehtoja on useita, moneen makuun sopien.

Solju on valmistettu muovista, joka on myrkytön ja ekologinen polymeerimateriaali. Materiaali mahdollistaa puhdistuksen kaikilla käytössä olevilla puhdistusaineilla. Tuolin voi pestä vedellä, höyryllä ja se kestää myös tunnelipesun.
Soljun monoliittirakenne on hygieeninen: ei bakteereja kerääviä ja ravistuvia saumoja. Muoviin on lisätty antibakteerinen hopeaioni, jonka pinnalla bakteerit eivät viihdy.

Soljun Premium-mallia on saatavilla kolmessa eri sävyssä: sininen, harmaa ja vihreä. Tuolin leveys on vain 60 cm.
Solju on Suomessa suunniteltu ja valmistettu.

Lisätiedot

Mitat40 × 40 × 45 cm (senttimetri)
usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram