RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Solju Keinutuoli

Solju Keinutuoli

Kuvaus

Soljun perusmalli keinujalaksilla on tyylikäs ja erittäin tukeva keinua. Keinuntaliike on pieni ja istujalla on turvallinen olo keinuessa. Solju antaa istujan ristiselälle oikeanlaisen tuen.
Keinun jalakset ovat lyhyet ja se ei vie paljon tilaa.
Keinuun on lisättävissä myös käsinojat.
Solju on valmistettu muovista, joka on myrkytön ja ekologinen polymeerimateriaali. Materiaali mahdollistaa puhdistuksen kaikilla käytössä olevilla puhdistusaineilla.
Soljun monoliittirakenne on helppo puhdistaa ja siinä ei ole bakteereja kerääviä ja ravistuvia saumoja. Muoviin on lisätty antibakteerinen hopeaioni, jonka pinnalla bakteerit eivät viihdy.
Soljun keinutuolimallia on saatavilla kolmessa eri sävyssä: sininen, harmaa ja vihreä. Jalakset saa joko puun sävyisenä tai valkoisella laminaattipinnalla.
Tuolin rungon voi pestä vedellä ja kaikilla puhdistuskemikaaleilla. Jalakset ovat vaneria ja ne on käsitelty likaa ja kosteutta hylkivällä öljyvahalla. Niitä voi puhdistaa nihkeällä liinalla ja miedoilla puhdistusaineilla.
Solju on Suomessa suunniteltu ja valmistettu.

Lisätiedot

Mitat40 × 40 × 45 cm (senttimetri)
usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram