RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Tammilankkupöytä Metallijaloilla

Tammilankkupöytä Metallijaloilla

Myyty hyvään kotiin! Teemme vastaavan tyylisiä, mutta näin upeita lankkuja joutuu vähän etsimään.

Upea, uniikki tammilankkupöytä, jonka kansi on tehty kolmesta rustiikkisesta, leveästä tammilankusta. Lankuissa omaleimaimaiset eläväiset syykuviot ja paljon upeita helmioksia. Oksankohdat täytetty tasaiseksi. Kannen alla kauniit tukikannakkeet.
Jalkoina pöydässä sirot, mutta erittäin tukevat metallijalat pulverimaalattuna mustiksi. Jalat voidaan vaihtaa ilman lisämaksua myös esim. valkoisiin vastaaviin jalkoihin tai 10 cm lattakehäjalkaan. Voit kysyä myös muista jalkavaihtoehdoista. Jalkojen asemointia voi hieman muunnella, kannen alle tehty jaloille tasainen leveä kohta. Koko 220x 100 cm ja korkeus 75 cm. Pöydän ympärille tilaa jopa 10 hengelle.
Kannessa on lämmin, hunajainen tammen sävy, vahattu osmo colorin öljyvahalla. Pinta hylkii hyvin kosteutta ja likaa ja se on helppo huoltaa kotioloissa.

Osastot: ,

Kuvaus

Tammilankkupöydän rahti pitää sopia erikseeen tarvittaessa. Rahtihinta esim. Helsingin, Tampereen, Jyväskylän, Turun, Kuopion ympäristöön 200 euroa paikallisen muuttofirman kyydillä. Postin rahtihinta kotiin toimitukselle lasketaan postinumeron mukaan. Joensuun lähialueelle ilmainen kuljetus.

 

 

Lisätiedot

Paino70 kg (kilogramma)
usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram