RomuritariHoivatuoli Solju
Käyttäjä

Asiakastyöt

LANKKUPÖYDÄT

Näyttävät ja kestävät
AVAA 〉

TAMMIPÖYDÄT

Ajatonta tyyliä
AVAA 〉

SOHVAPÖYDÄT

Pienet ja suuret
AVAA 〉

SAARNIPÖYDÄT

Hienostunutta kauneutta
AVAA 〉

TV-TASOT

Hienoja yksityiskohtia
AVAA 〉

KAAPIT & HYLLYKÖT

Esteettinen säilytys
AVAA 〉

PENKIT, TUOLIT & JAKKARAT

Tukevat istua
AVAA 〉

MUUT KALUSTEET 

Sängyt, saunat, sohvat...
AVAA 〉

JULKISET KALUSTEET

Kalusteet & tilat
AVAA 〉

Näin voit saada juuri sellaisen tuotteen kuin haluat!

Tilaustöiden toimitusajat noin 6-8 viikkoa.

Lankkupöytiä ja muita kalusteita voit tilata omien mittojen ja toiveiden pohjalta juuri omanlaisesi uniikin yksilön. Esimerkiksi pöytien mitat ovat vaihdelleen 40x40 cm pikkupöydästä 4 metriseen järkäleeseen.

Värityksen voit valita esim, osmo colorin värikartasta tai maalattuun pintaa tikkurilan tai teknoksen värikartasta.

Puulajeista käytämme mm. tammea, saarnea, mäntyä, siperianlehtikuusta ja koivua. Myös muita puulajeja löytyy tarvittaessa esim. vaahteraa, haapaa ja pihlajaa...

Esimerkkikuvia tilatuista töistä löydät asiakastyöt kuvakkeen alta. Kalusteet on jaettu eri kategorioihin ja niiden alla eri malleja ja kuvia tuotteista. Jos et löydä sopivaa mallia tehdyistä töistä, laita meille kuva esim. unelmapöydästäsi ja katsomme, onko se meidän toteutettavissa.

Huomaathan, että leveän lankkupöydän ominaisuuksiin kuuluu mahdollinen puunhalkeilu. Käytämme tekemissämme huonekaluissa puusepänkuivaa puuta, joka tulee pääasiassa vuodesta 1947 puutavarakauppaa tehneeltä suomalaiselta yritykseltä. Lankkupöydät saattavat kuitenkin hivenen elää kyseisessä asunnossa vallitsevien kuivuus-/kosteusolosuhteiden mukaan. Tämä kuuluu täyspuisen kalusteen luonteeseen varsinkin Suomessa ja se täytyy hyväksyä mikäli haluaa täyspuisia huonekaluja.  Olisi hyvä, jos asunnossa olisi ilmankostutin, joka pitää huoneilman sopivana puukalusteelle talvella.

Huomaathan myös, että koska kyseessä on aito luonnontuote, niin jokainen pöytä on yksilöllinen, toisessa saattaa olla enemmän oksakohtia kuin toisessa tai puunsyykuvio voi olla erilainen vierekkäisissä lankuissa. Myös lankkujen sävyissä voi olla vaihtelua.

Toimitukset ympäri Suomen huolella pakattuina Postin ja Matkahuollon kuljetuksella. Pienten kalusteiden rahti noin 20-60 euroa. Suuria kalusteitamme kuljettaa superturvallisesti myös joensuulainen muuttofirma, jonka kuski auttaa kalusteen sisään kantamisessa. Rahtihinta kotiin esim. isolle pöydälle on 200 euroa. Toimitamme satunaisesti kalusteita omalla autollamme pääasiassa etelän suuntaan esim. Helsingin alueelle.

Tilaustuotteissa ei ole palautusoikeutta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella


... tai soita ja kysy tuotteista

usermenuarrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram